New years eve

Hallo! ♥
Da er nyttårsaften her... den siste dagen i 2012 og om et par timer er vi alle i 2013! Det har gått så fort...
Jeg får ikke lagt inn bilder av outfiten min, men hvis dere blar litt lenger ned på bloggen så vil dere se innlegget fra i går hvor det er et lite bilde av kjolen :)
Tenk at det bare er litt under 2 timer også er vi i 2013... sjukt! 

GODT NYTTÅR TIL DERE ALLE OG MÅ 2013 BLI ET FANTASTISK ÅR!! 

 

|-nina-|

New years look

Hei ♥
Nå har jeg laget et innlegg med bilder av hva jeg skal bruke av sminke og ha på meg i morgen (nyttårsaften). Bildet av sminken ser veldig mye ut, men når jeg mikser litt sammen så blir det ikke like mye+ at jeg kanskje ikke skal bruke alt :)
Kanskje det kommer ut en video av hvordan jeg sminker meg, men jeg får se hvordan det er med kamera og om jeg orker å styre sånn. Men et innlegg det kommer det ut uansett :)

 

|-nina-|

Julegaver 2012

Da har jeg fått lagt ut videoen... endelig! ♥
Det er litt mørkt og kameraet er ikke akkuratt det beste, men det er bedre enn ingenting! Hvis det er noe dere lurer på så er det bare å skrive en kommentar i kommentarfeltet så skal jeg prøve å svare så gost jeg kan :)

 

|-nina-|

Besøk

Heii ♥
Som før så har videoen blitt helt ødelagt... igjen fordi jeg har filmet med speilrefleksen, men den vil ikke laste opp og når den først er ferdig så er den helt hakkete og det er ikke mulig å se på den!
Dette vil da si det samme som at jeg må lage en ny video i morgen, så jeg skal få filmet inn så fort som mulig og få den inn på PC-en og begynne å redigere hvis det trengs :) ♥

Som det står i overskriften så fikk vi besøk av naboen vår! Det var kjempe koselig og det blir sikkert ikke så lenge til neste gang...
Her har dere outfiten min for i kveld:


Genser//VILA
Skjerf//H&M
Bukse//Dr. Denim


|-nina-|

Gårsdagen innkjøp og julegavevideoen

Hei! ♥
Julegave videoen som jeg skulle legge ut 25.desember har enda ikke kommet, men sannsynligvis kommer den i  morgen eller i kveld!
Jeg har brukt veldig lang tid på å lage den, men det har blitt litt problemer underveis med innspillingen så jeg har måtte slettet videoen og laget en igjen og igjen, men nå er den ferdig så da gjenstår det bare å redigere den så er den klar, men jeg regner ikke med at den kommer ut før i morgen :)

Men... i går så var jeg sammen med marte på senteret og byttet inn en kosedress og kjøpte meg en jakke og en T-skjorte så her ser dere det:


Kosedress//Cubus


Desverre litt uklart bilde!...


Høyhalsjakke//BikBok- 50%, 99,-


Tenings T-skorte//H&M - 50%, 50,-

Det var ikke så veldig gode bilder, men jeg håper det går bra! Videoen kommer i morgen fordi det tar evigheter  å få lastet den opp, men bare følg med i morgen så kommer den sikkert en gang :) ♥|-nina-|

Christmas eve

Heii ♥
Da er endelig den store dagen her som (kanskje) de fleste har gledet seg til i hele desember... julaften ♥
Jeg har hvertfall gledet meg masse til denne dagen og det gjør jeg hvert år. Med all den gode maten, sammen med familie og venner og gaver på slutten :)


Den siste gaven jeg fikk i julekalenderen var et skjerf :) Kjempe fint og deilig å ha på seg ♥


Disse to lagde jeg på barneskolen, og de kommer frem hvert eneste år! ♥♥


Dette er da meg i dag, usminket og klar for å ta meg en dusj og fikse meg til i kveld :)

Jeg har tenkt til å lage to videoer  som jeg legger ut endten i morgen eller i kveld av både hva jeg får og hvordan jeg har sminket meg til kvelden, så håper det blir bra! :)
Men nå har mamma laget grøt til resten av familien så det blir godt :D

GOD JUL, ALLE SAMMEN ♥♥♥ |-nina-|

Juleferie

Hei ♥
Da var det endelig juleferie for meg! Kjempe deilig å tenke på at jeg har fri i nesten 2 uker, hvor jeg bare kan slappe av og kose meg med masse godt :) ♥
Siden vi sluttet 11.30 på skolen i dag, så fikk tatt noen bilder når jeg kom hjem fra skolen og før det ble altfor mørkt:

På onsdag før jeg dro på trening så gikk jeg innom H&M også der fant jeg en genser som jeg kjøpte:


H&M//149,-

Ha en fin kveld videre også skal jeg få inn et innlegg i morgen, promise! ♥

 

|-nina-|

Winter wonderland

Hei ♥
Det har vært veldig lite blogging de siste dagene...eller det har ikke vært noe blogging på de siste dagene. Jeg har desverre ikke fått blogget siden 9.12!
Men jeg håper at dere har overlevd og at det har gått bra for dere :P
De dagene jeg ikke har blogget så har jeg bare vært hjemme og handlet inn alle julegavene som nå er ferdig til venninner og bror så  da mangler det bare til mamma og pappa♥

Jeg har ikke tatt noen bilder av hva jeg har gjort i dag, fordi jeg bare har vært hjemme og ryddet rommet mitt slik at det er helt pletfritt for støv og klær så derfor kommer det noen bilder som jeg har tatt for bare et øyeblikk siden for å få litt julestemning inn på bloggen: 


I dag fikk jeg verdens søteste lyseholder som er en engel til kalendergave. Kjempe søt! ♥

Nå skal jeg spise litt middag også blir det vel til at jeg sitter på PC-en frem til jeg skal legge meg. Om 8 dager er julen endelig kommet og det er julaften!
Tiden flyr! ♥♥

 

|-nina-|

Funfacts om meg

Hei! 
Nå har jeg laget et innlegg om et par fun facts om meg, og det er sikker mange av dere som har sett dette på andre blogger, men siden jeg ikke har noe å blogge om så blir det bare det.

♥ Jeg hater at jeg har så mange fregner! Alle sier at det er så søtt, men for meg er det virkelig ikke det!

♥ Jer er så overtroisk at det ikke er mulig. Bare jeg hører knirking fra huset så blir jeg livredd og det gjelder egentlig overalt hvor enn jeg er  :P

♥ Jeg elsker dip dye! Selv om jeg har hatt det selv og det ikke er så utrolig kult lenger så synes jeg at det et så utrolig fiint!


♥ Jeg er livredd for høner! Når de kommer mot deg med de stygge beina og de vingene som flakser samtidig som de beiner mot deg...

♥ Hver gang jeg kommer hjem fra skolen så begynner jeg å snakke med meg selv og går rundt i huset imens jeg synger, haha.

♥ Jeg elsker godteri!


♥ Hver gang jeg sitter på PC-en og noen roper på meg, så tar det flere timer til jeg kommer ned.

♥ Når jeg hilser på noen nye folk så er jeg så sjukt sjenert, men når det har gått 5 minutter så blir jeg helt gal. Da er det som at vi har vært bestevenner hele livet :P

 

 

|-nina-|

December inspiration

Heii ♥
Nå har jeg endelig fått satt inn litt tid til å blogge! Det har vært veldig hektisk de siste dagene med prøver, treninger, innleveringer og fremføringer så derfor kom innlegget litt seint, menmen ♥
Siden vi er kommet litt inn i desember så tenkte jeg å få inn litt inspirasjon, så her er December Inspiration:

Å jeg elsker desember måneden, med masse levende lys, julekos, kalde dager og masse, masse kakao ♥
Jeg regner med at det blir et innlegg i morgen, men har ikke noe peiling om hva jeg skal blogge om så kanskje det blir en video, men jeg får se hva jeg får til :)

 

|-nina-|

Les mer i arkivet » Desember 2012 » November 2012 » Oktober 2012
Nina

Nina

14, Lørenskog

Hei! Jeg heter Nina og er 14 år.Kommer fra Lørenskog, og jeg blogger om min hverdag, det som skjer rundt meg, outfits osv. Legg gjerne igjen en kommentar :)Kategorier

Blogg

Arkiv

Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012

Søk i bloggen

hits